blog

JCDecaux plaatst op 12 februari tijdelijke Abri’s op het Carrascoplein bij Station Amsterdam Sloterdijk. Op een later moment wordt de definitieve haltevoorziening van dit busstation gerealiseerd. Door tijdelijke Abri’s te plaatsen wordt reizigers schuilgelegenheid geboden, in afwachting van de plaatsing van de uiteindelijke objecten.

Als gevolg van de vorst is een opbreekverbod afgegeven, waardoor JCDecaux op dit moment geen Abri’s kan plaatsen. Deze tijdelijke haltes worden echter op de bestrating geplaatst, waardoor deze operatie wel kan worden uitgevoerd.

Gepubliceerd op: 11 februari 2013 | Permalink | Geen reacties » | Geplaatst in: Algemeen, Westpoort

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties