blog

De vervangingsoperatie zit er bijna op. Deze week worden geen nieuwe Abri’s geplaatst.

Gepubliceerd op: 3 juni 2013 | Permalink | 4 Reacties » | Geplaatst in: Algemeen
4 reacties
Wander zegt:

Beste JCDeceaux,

In de buurt waar ik woon (West) zijn nog zeker een tientallen haltes niet vervangen… Daarnaast ontbreken her en der nog stickers met halteinformatie op het dak van de hokjes en werkt de verlichting vaak niet. Misschien goed om het allemaal nog eens na te lopen?

Groeten,

Wander

Beste Wander, dat weten we. Het gaat om een aantal objecten die eerst niet vervangen konden worden (bijvoorbeeld omdat een externe partij een kabel over de betonfundatie heeft gelegd). We hebben een exact overzicht van waar er nog Abri’s vervangen moeten worden. Overigens worden deze week wel op enkele locaties Abri’s ‘opgebouwd’. Deze werkzaamheden worden later vandaag gemeld.

Axel zegt:

Goedemorgen Bart, Er staan nog oude abri’s in Nieuw West op de volgende locaties: Langsom; Vrije Geer en (Ditlaar) Sloterweg.

Beste Axel, de komende weken worden de vervangingen gedaan die in eerste instantie niet zijn gelukt (denk aan onvoorziene omstandigheden als kabels die over de betonfundatie zijn getrokken). Ook worden de Abri’s verwijderd die niet meer in gebruik zijn als haltelocatie. De door jou genoemde locaties komen snel aan de beurt.

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties