blog

Aanstaande maandag- en dinsdagnacht worden in Amsterdam op negen locaties Abri’s vervangen waarbij dit in een eerdere poging niet lukt. In alle gevallen is door een externe partij een kabel over de betonfundatie van onze Abri gelegd.

Maandag 29 juli 22.00 uur – dinsdag 30 juli 06.00 uur

Stadsdeel Oost
Flevopark, Insulindeweg (nr. 476), Zeeburgerdijk (nr. 7).

Stadsdeel Centrum
Plantage Middenlaan (nr. 26) en Frederiksplein (nr. 42).

Dinsdag 30 juli 22.00 – woensdag 31 juli 06.00 uur

Stadsdeel Zuid
Rooseveltlaan (nr. 191 en 195).

Stadsdeel Nieuw-West
Jan Tooropstraat (t/o nr. 5), Burgemeester de Vlugtlaan (t/o nr. 178).

Omdat er de komende tijd alleen nog incidenteel enkele van dit soort gevallen behandeld worden (alle reguliere vervangingen zijn al enige tijd geleden uitgevoerd), wordt deze informatiesite op korte termijn gesloten.

Gepubliceerd op: 26 juli 2013 | Permalink | 1 Reactie » | Geplaatst in: Algemeen
1 reactie
M. Krebber zegt:

Op de halte van lijn 4 – halte Dintelstraat – zijn drie abri’s vervangen, maar de vierde nog steeds niet. De verlichting in die abri is afgesloten. Ooit hebben er vier abri’s op de vrachtwagen gestaan, maar er zijn er slechts drie geplaatst.
Groet,
M. Krebber.

Geef je reactie