blog

JCDecaux heeft vanaf zondagmiddag 16.00 uur geen werkzaamheden meer uitgevoerd aan Abri’s in Amsterdam. De reden hiervoor is de intredende vorst. Naar verwachting wordt de komende dagen niet gewerkt. Via Twitter (volg @HaltesAmsterdam) en deze site melden we ter zijner tijd waar en wanneer we verder gaan met het vervangen van de Abri’s.

**UPDATE 22-01** Ook de komende dagen blijft het nog vriezen. Na een vorstperiode duurt het bovendien nog enkele dagen voor het werk kan worden hervat. Eerst moet de vorst uit de grond zijn. We verwachten deze week (21/27 januari) geen Abri’s meer te vervangen.

 

Gepubliceerd op: 14 januari 2013 | Permalink | 4 Reacties » | Geplaatst in: Algemeen, Centrum, Nieuw-west, Noord, Oost, West, Westpoort, Zuid, Zuidoost
4 reacties
Paul Gilissen zegt:

Op het Surinameplein (zuidzijde) staat nog steeds een oude mupi, die wel al uit de grond is gehaald, maar nog steeds niet is opgehaald. Hij staat al bijna 3 weken met een keurig rood-wit lintje om te wachten naast z’n nieuwe broertje!Graag ophalen!

bartvandervoort zegt:

Paul: bedankt voor de melding. Zodra de weersomstandigheden beter zijn halen we hem weg. Het is nu niet verantwoord om een takelwagen op te stellen.

esther groot overman zegt:

Beste Bart. onze handbal vereniging heeft voor haar veldwedstijden nieuwe dugout’s nodig. nu is het te duur om nieuwe te kopen maar twee blokjes die niet meer gebruikt worden zouden voor ons een uitkomst zijn. is dat mogelijk? met vriendelijke groeten Esther Groot Overman voorzitter DUS’48 te Westwoud NH

Bart_JCDecaux zegt:

Beste Esther, dat is helaas niet mogelijk. Succes met je verdere zoektocht.

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties